L’Espai
Xocolata Simón Coll
Sabies
que el cacau prové d’un arbre que es diu Theobroma Cacao que es
troba només en els tròpics de tot el món? Has vist mai una fava de
cacau? Saps quina olor desprèn el cacau acabat de torrar?
T’agradaria viure in situ l’elaboració de la xocolata Simón
Coll?
Aquest és l'inici de la visita que vam fer el passat dijous, 23 de novembre, a la fàbrica de xocolata Simón Coll (Sant Sadurní d'Anoia) relacionada amb el primer tema de medi sobre l'alimentació. Allà vam poder veure un impressionant muntatge audiovisual que ens va portar a fer un recorregut vivencial pels orígens, la cultura, la història i el procés d'elaboració de la xocolata Simón Coll.
Posteriorment, amb les indicacions d'una especialista, vam poder conèixer, manipular i tastar els ingredients necessàries i el producte final d'una bona xocolata.
En acabar la visita vam anar a dinar a un parc proper i, després...a jugar amb els nostres companys i companyes.
Un dia complert!!
Aquí us deixem unes quantes imatges de la visita.
Ja veig que vau tindre un dia molt dolç... Aleix m'ha dit que s'ho va pasar molt bé.
ResponEliminaQue divertidos que están😉
ResponEliminaQue bien se lo pasan 😉
ResponElimina