diumenge, 3 de desembre de 2017

VISITA AL LA FÀBRICA DE XOCOLATA "SIMÓN COLL"

L’Espai Xocolata Simón Coll

Sabies que el cacau prové d’un arbre que es diu Theobroma Cacao que es troba només en els tròpics de tot el món? Has vist mai una fava de cacau? Saps quina olor desprèn el cacau acabat de torrar? T’agradaria viure in situ l’elaboració de la xocolata Simón Coll?


Aquest és l'inici de la visita que vam fer el passat dijous, 23 de novembre, a la fàbrica de xocolata Simón Coll (Sant Sadurní d'Anoia) relacionada amb el primer tema de medi sobre l'alimentació. Allà vam poder veure un impressionant muntatge audiovisual que ens va portar a fer un recorregut vivencial pels orígens, la cultura, la història i el procés d'elaboració de la xocolata Simón Coll.

Posteriorment, amb les indicacions d'una especialista, vam poder conèixer, manipular i tastar els ingredients necessàries i el producte final d'una bona xocolata.

En acabar la visita vam anar a dinar a un parc proper i, després...a jugar amb els nostres companys i companyes.

Un dia complert!!

Aquí us deixem unes quantes imatges de la visita.




3 comentaris: